II ОУ "Д-р Петър Берон"

Помогни ми да те возвися!

100 години - Традиции в образованието

Назад

Коледна благотворителна кампания 2023/2024 г.

публикувано на: 10 ян. 2024

„ЗАЕДНО В ДОБРОТО“ – Под този надслов се проведе Коледната благотворителна кампания на  II ОУ „Д-р Петър Берон“, по повод на която бяха организирани две тематични благотворителни мероприятия – Коледен базар и Коледен концерт. Събраната сума от 12000 лв. дарихме в полза на Ивон Иванова и Михаил Желязков – ученици от нашето училище, на които предстои скъпоструващо лечение.

На 18.12.2023 г., организиран от училищния ученически съвет, в училище се проведе Коледен благотворителен базар. В него взеха участие всички ученици, учители и голям брой родители от нашето училище. Обединени от добрата кауза, в деня на Коледния базар, успяхме да съберем сумата от 8650, 60 лв.

На 21.12.2023 г. в ДКТ „Васил Друмев“ – гр. Шумен, се състоя и Коледен благотворителен концерт, който потопи зрителите в света на добротата, надеждата и приятелството. Мотивирани от желанието си да помогнем, създадохме вълшебен спектакъл, благодарение на който събрахме сумата от 3319, 40 лв.

Училищната общност при II ОУ „Д-р Петър Берон“ поднася своята благодарност към всички, които взеха участие и подкрепиха тази благородна кауза.

Още новини